Resfeber

En resa till Polen i vår

Att åka till Polen är någonting som jag länge velat göra. Jag vet inte riktigt varför, men landet har alltid lockat mig med sina medelhavsstränder, SPA och cityliv. Jag har flera kompisar som åker till Polen flera gånger om året bara för att gå på ett lyxigt SPA och rå om sig själva. Tänk vilken investering att göra i sig själv! Men landet erbjuder ju en hel del mer saker, för SPA är inte allt 🙂

Samtidigt som landet har en riktigt tragisk historia. Nu har jag hittat en leverantör som har gått renomé och som ordnar resor till Krakow, som är Polens näst största stad. Jag har läst på om den här leverantören och är nu sugen på att testa en resa till.

Polen bjuder på en intressant historia
Jag tycker att det ser mycket intressant ut och för mig som är oerhört intresserad av arkeologi är det väldigt spännande att läsa om att man grävt ut och hittat gamla grottor som vart bebodda under tidig stenålder. Tänk vad häftigt! Att det mitt i en ganska pulserande och otroligt vacker och modern stad finns rester kvar från gammalt liv som en gång fyllt staden.

Kommentera